Frågor & svar

Datum för 2024 års Oktoberfest

20 september - 19 oktober.

Stora sällskap

Är ni ett större sällskap, tveka inte att boka! Vi kan ta emot både små och stora sällskap under Oktoberfesten då vi öppnar upp den stora hallen torsdagar-lördagar, det är i den hallen tyrolerorkestern spelar. Vi erbjuder en paketmeny som passar utmärkt för större sällskap, den hittar ni här.

Matmeny (2024 års meny uppdateras inom kort)

Fjolårets Oktoberfestmeny hittar ni här. Den serveras vardagar från kl 16.00 och lördagar från kl 12.00.

Ölsortiment

Vi erbjuder upp till 30 olika tyska fatöl under Oktoberfesten. Sortimentet uppdateras löpande.

När spelar tyrolerorkestern?

De spelar torsdagar-lördagar (samt vissa onsdagar) under hela Oktoberfesten. På torsdagar börjar de spela cirka kl 19.00, på fredagar och lördagar börjar de spela cirka kl 19.30. Notera att starttiden är preliminär.

I vilken lokal kommer vi sitta?

Tyrolerorkestern spelar i den stora hallen torsdagar-lördagar under Oktoberfesten. Ni bestämmer själva om ni vill sitta i den stora hallen eller i restaurangmatsalen. Är det fullbokat och vi inte kan tillgodose era önskemål kommer vi att meddela er detta. Den stora hallen stänger mellan kl 22.30-23.00 beroende på veckodag, därefter är ni välkomna att fortsätta kvällen i restaurangbaren där vi spelar tyrolermusik i högtalarna!

De kvällar det är högtryck i hallen öppnar vi även upp lokalen längre in (mellanplan), där man sitter lite längre bort från orkestern. Större sällskap samt de sällskap som bokar sist kommer per automatik att placeras på mellanplan.

Från vilken tid serveras Oktoberfestmenyn?

Matmenyn serveras vardagar från kl 16.00 och lördagar från kl 12.00. Vi har öppet från kl 11.00 på vardagar och från kl 12.00 på lördagar, med samma ölsortiment men med en annan matmeny/lunchmeny dagtid på vardagar.

Hur bokar jag bord?

Du bokar enklast bord här på hemsidan. Är ni ett större sällskap är ni välkomna att maila på info@maninthemoon.se så hjälper vi er med bordsbokningen.

 

 

Man in the Moon | Tegnérgatan 2C Stockholm | 08-458 95 00 | info@maninthemoon.se